Sportieve ondersteuning

 

Koen Fit:

* Personal bedrijfstraining
* Lifestyle coaching
* Evenement begeleiding
* Health checks
* Business runningWij zorgen voor ondersteuning bij beheersing van uw lichaamsgewicht, uw conditie en zo uw totale leven. Als u zich fit voelt, dan kunt u ook de obstakels in het leven makkelijker nemen. Met zorgvuldig samengestelde programma's zorgen wij voor de ideale balans!

De projecten:
Fifteen Amsterdam en The Colour Kitchen doen we in samenwerking met
InWerking! Reintegratie.
Halve marathon van Den Helder, begeleiding van de deelnemende teams.
Waaronder; Rabobank Noord Holland Noord en de regio PV van de Politie Noord Holland Noord.

Dames eredivisie basketbal Den Helder.
Noordkop Runningteam.

 

 

Sporten maakt vrolijker

Tv-kijken kan het risico op een depressie verhogen, doordat je dan te weinig beweegt, waarschuwen wetenschappers. Uit een onderzoek aan de universiteit van Harvard tussen 1992 en 2006 bij 50.000 vrouwen blijkt dat wie regelmatig sport vrolijker is dan wie zelden beweegt. Deelnemers hielden het aantal uren dat ze naar tv keken bij en ze beantwoordden vragen over hoe vaak ze wandelden, fietsten, liepen en zwommen. Ze moesten ook hun symptomen van een depressie bijhouden. Door 90 minuten per dag te sporten, heb je 20 procent minder kans op een depressie dan wie slechts 10 minuten per dag beweegt. Vrouwen die dagelijks drie uur of meer naar televisie keken, liepen 13 procent meer risico op een depressie dan wie nauwelijks keek. Deze resultaten bevestigen voorgaand onderzoek. Eerder werd al een gebrek aan lichamelijke activiteit in verband gebracht met depressieve symptomen. Sport is belangrijk voor de mentale gezondheid. Het kan een positieve impact hebben op je zelfbeeld, zelfcontrole en het niveau van endorfine, een feelgood hormoon.
Bron: EFAA.nl, 15 november 2011

 

Training met de jongens bij VVA/Spartanen.

Let's get ready to Rumble!!!


Jaap Witte geeft interview voor informatieboekje Halve van Texel


1e training met groep vanThe Colour Kitchen!!

 

Gezamenlijk voetbaltoernooi door restaurants

Gezamenlijk voetbaltoernooi door restaurants

The Colour Kitchen (Amsterdam, Utrecht en Breda), Fifteen en Dok51 hebben vorige week een eerste gezamenlijke voetbaltoernooi georganiseerd. De leerlingen waren erg enthousiast en het toernooi werd overtuigend gewonnen door het team van The Colour Kitchen Amsterdam op het veld van VVA/Spartaan in Amsterdam Nieuw-West.
 
Terugkerend initiatief
Chef-kok Arno Spork die ook meespeelde, is trots op zijn team. De andere partijen gaan nu fanatiek aan de slag om de volgende keer Amsterdam te kunnen verslaan. Er zijn meteen plannen gemaakt met sportcoach Raymond Koen om het toernooi twee keer per jaar te organiseren.
 
Fotografie: Huub Hendriks
 
 
Lees ook het verslg van The ColourKitchen op:Artikel Westerpost Bos en Lommer

Koen Fit and Wear

Koen Fit and Wear biedt u sportieve ondersteuning op 2 manieren.

1. Koen Fit:

* Topsport Den Helder
* Bewegingsscholing
* Topsport begeleiding motorische vaardigheden
* Incompany training
* Lifestyle coaching
* Evenement begeleiding
* Health checks
* Business running

We zorgen dat u grip krijgt op uw gewicht, uw conditie en zo uw complete leven.
Wanneer u zich fit voelt, dan kunt u ook de obstakels in het leven beter aan.
Met zorgvuldig samengestelde programma's zorgen wij voor de ideale balans.

2. Koen Wear:

* Sportkleding
* Casualkleding
* Bedrijfskleding

Al uw kleding kunnen wij ook van de door u gewenste bedrukking laten voorzien.
Zo krijgt u de door u gewenste uitstraling. Ook kunt u, bij een minimale afname van 50 stuks, de kleding geheel naar wens samenstellen.
U bepaalt kleur, lay-out en drukwerk. Met andere woorden: u vraagt, wij leveren!

Historie

Koen Fit and Wear is ontstaan uit de passie van Raymond Koen: Sport.

Na een ambitieuze carriere als midden-lange afstandsloper, waarin 3 nationale titels werden behaald, heeft hij besloten zijn ervaring te delen met een jongere generatie baanatleten. In 2007 heeft hij het Noordkop Runningteam opgezet. Hier begeleidt hij talentvolle baanatleten om hun doelen te behalen. Naast zijn ervaring in de atletiek is Raymond inmiddels al vele jaren betrokken bij de dames van Den Helder Basketball (14 maal Nederlands kampioen) als fysiek trainer. Daarnaast is hij de fysiek trainer geweest bij het Helders voetbal elftal.

Naast zijn ervaring als sporter heeft hij ook 10 jaar ervaring binnen de sportkledingbranche. Als bedrijfsleider en gezicht van een groothandel in sportkleding en werkkleding.  Daarnaast is hij de pioneer geweest die een groot Chinees sportmerk naar Europa heeft gehaald.

The Colour Kitchen
www.thecolourkitchen.com

Koen Fit and Wear ondersteunt de leerlingen van het restaurant niet alleen om zich fit te voelen,  maar ook om hun zelfvertrouwen te verstevigen. Dit gebeurt aan de hand van speciaal samengestelde sportprogramma's.

Zsport sport bh's
www.myzsport.nl

Zsport is een Frans sport bh merk. Zij hebben hun oorsprong in de medische wereld. Door de samenwerking met internationale medici mogen wij u een ongekende topcollectie presenteren.

Halve van Den Helder
www.halvevandenhelder.nl

Koen Fit and Wear begeleidt en ondersteunt bedrijven die meedoen met de bedrijvenloop van de "Halve van Den Helder". Hierbij staan plezier en samenwerking met het team centraal. Alle teamleden krijgen een trainingsschema naar eigen niveau aangeboden. 

Topsport Den Helder
www.scholenaanzee.nl

 

 
 
Koen Fit and Wear helpt jeugd Fifteen Amsterdam enThe Colour Kitchen Amsterdam.